Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο: Οι μικροί δημοσιογράφοι (panjournalists) στον αγώνα Ελλάδος – Σουηδίας

Αντιπροσωπεία μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου», είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου στις 11 Οκτωβρίου. Οι εθνικές ομάδες Ελλάδας – Σουηδίας ήρθαν ισόπαλες 1-1, ύστερα από ένα ξεχωριστό παιχνίδι με ιδιαίτερες φάσεις και γκολ.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου μας είχε την ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από τους επικεφαλής της διοργάνωσης. Οι μικροί δημοσιογράφοι έλαβαν θέσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και απηύθηναν ερωτήσεις στους κυρίους, Καρρά Παναγιώτη, εκπρόσωπο της Ε.Π.Ο. και πρόεδρο του Ε.Π.Σ. Λακωνίας καθώς και στον κ. Πριονά Αντώνιο, ομοσπονδιακό προπονητή.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή κατά την οποία υπέβαλαν ερωτήσεις στα αγγλικά, στην προπονήτρια της Σουηδικής ομάδας Mrs. Ulf Kristiansson, η οποία τους χάρισε και αναμνηστική κονκάρδα καθώς και στην κυρία Ewa Gajewska, παρατηρήτρια της UEFA, Πολωνικής καταγωγής.

Επιπλέον, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους επίσημους διοργανωτές αλλά και με τις αθλήτριες. Ήταν πράγματι μια στιγμή γιορτής για τον αθλητισμό αλλά και για την πόλη της Ναυπάκτου, αφού τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν το ομαδικό πνεύμα και το αθλητικό ιδεώδες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Αλεξόπουλο, πρόεδρο του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου, που μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους ανθρώπους αυτούς –παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας- και να γνωρίσουμε καλύτερα τους ίδιους και το ομαδικό αυτό άθλημα, το οποίο τελικά δεν αποτελεί μόνο προνόμιο των ανδρών!

 

121016_01

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου