Κλικ στη γνώση

Γυμνάσιο: Οι μικροί δημοσιογράφοι (panjournalists) στον αγώνα Ελλάδος – Σουηδίας

Αντιπροσωπεία μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου», είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου στις 11 Οκτωβρίου. Οι εθνικές ομάδες Ελλάδας – Σουηδίας ήρθαν ισόπαλες 1-1, ύστερα από ένα ξεχωριστό παιχνίδι με ιδιαίτερες φάσεις και γκολ.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου μας είχε την ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από τους επικεφαλής της διοργάνωσης. Οι μικροί δημοσιογράφοι έλαβαν θέσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και απηύθηναν ερωτήσεις στους κυρίους, Καρρά Παναγιώτη, εκπρόσωπο της Ε.Π.Ο. και πρόεδρο του Ε.Π.Σ. Λακωνίας καθώς και στον κ. Πριονά Αντώνιο, ομοσπονδιακό προπονητή.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή κατά την οποία υπέβαλαν ερωτήσεις στα αγγλικά, στην προπονήτρια της Σουηδικής ομάδας Mrs. Ulf Kristiansson, η οποία τους χάρισε και αναμνηστική κονκάρδα καθώς και στην κυρία Ewa Gajewska, παρατηρήτρια της UEFA, Πολωνικής καταγωγής.

Επιπλέον, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους επίσημους διοργανωτές αλλά και με τις αθλήτριες. Ήταν πράγματι μια στιγμή γιορτής για τον αθλητισμό αλλά και για την πόλη της Ναυπάκτου, αφού τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν το ομαδικό πνεύμα και το αθλητικό ιδεώδες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Αλεξόπουλο, πρόεδρο του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου, που μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους ανθρώπους αυτούς –παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας- και να γνωρίσουμε καλύτερα τους ίδιους και το ομαδικό αυτό άθλημα, το οποίο τελικά δεν αποτελεί μόνο προνόμιο των ανδρών!

121016_01