Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου τιμά τον Σέυμουρ Παπέρτ και γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 οι μαθήτριες και οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου μετείχαν ενεργά στην ετήσια Ευρωπαϊκή γιορτή του κώδικα.

Τα παιδιά της Γ΄ Γυμνασίου ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το λειτουργικό σύστημα Linux (διανομή UBUNTU) και το προγραμματιστικό περιβάλλον Ανοιχτού Κώδικα KTurtle.

Δημιούργησαν τα πρώτα τους προγράμματα με τη γλώσσα προγραμματισμού LOGO, τιμώντας τόσο την ημέρα όσο και τον δημιουργό της LOGO Σέυμουρ Παπέρτ, μεγάλο επιστήμονα της πληροφορικής και της εκπαίδευσης (Wikipedia: Σέυμουρ Παπέρτ) που απεβίωσε στις 31 Ιουλίου 2016.

241016_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου