Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΓΥΜΝΑΣΙΟ: ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 3D ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Ένα διαφορετικό μάθημα Βιολογίας πραγματοποιήθηκε στην Γ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ. Αξιοποιώντας τις άριστες γνώσεις των μαθητών/μαθητριών στην Αγγλική γλώσσα και στην χρήση προηγμένης τεχνολογίας, το μάθημα για την δομή του ευκαρυωτικού και προκαρυωτικού κυττάρου ολοκληρώθηκε με τη χρήση της εφαρμογής icell (Hudson Alpha) για tablet. Οι μαθητές/μαθήτριες με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών της Βιολογίας και της Πληροφορικής «ταξίδεψαν» σε διαφορετικά είδη κυττάρων και εντόπισαν τις πολύπλοκες δομές και τα οργανίδια των φυτικών και των ζωικών κυττάρων, καθώς και των βακτηρίων.

 

161116_00

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου