Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο - Λύκειο: Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

Την Κυριακή 11-12-2016 το Γυμνάσιο και το Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, πραγματοποίησαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στον περικαλλή και επιβλητικό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην ανάδειξη του διαχρονικού και πάντα επίκαιρου μηνύματος των Χριστουγέννων, του μηνύματος της αγάπης και της ελπίδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Μητροπολίτες Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, επίσημοι και πλήθος κόσμου, γονείς, μαθητές και φίλοι του σχολείου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σεβασμιότατος Ιεράρχης και Λόγιος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος , ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Πρόσκληση και πρόκληση για τη γιορτή των Χριστουγέννων». Σύντομο, άλλα πολύ περιεκτικό χαιρετισμό απηύθυνε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο , παραγωγής των μαθητών της Γ΄τάξης Γυμνασίου, με την καθοδήγηση του Θεολόγου του σχολείου π. Πολυκάρπου Θεοφάνη, με θέμα τη «Ρίζα του Ιεσσαί», που αποτελεί το γενεαλογικό δέντρο της Σαρκικής Φύσης του Χριστού.

Παρουσιάστηκε , επίσης, με μορφή θεατρικού αναλογίου το διήγημα του Φ. Ντοστογιέφσκι «Το παιδί και το χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Χριστού» από τη θεατρική ομάδα μαθητών μας και με την καθοδήγηση του καταξιωμένου ηθοποιού Γ. Κατσάμπα , τον οποίο θερμά ευχαριστούμε για τη πολύτιμη βοήθεια του στην οργάνωση της παράστασης.

Στη συνέχεια η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων, με τη συνοδεία της ορχήστρας μας, τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση στο χώρο του αναψυκτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου προς τιμήν των προσκεκλημένων μας, όπου προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και ποτά, σύμφωνα με τα έθιμα των ημερών.

Οι Διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου και η Διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Ευχαριστούν Θερμά Τους Μητροπολίτες Πατρών κ.κ Χρυσόστομο και Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο που λάμπρυναν με την παρουσία τους και τους πατρικούς τους λόγους την υψηλού επιπέδου Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Ευχαριστούμε τέλος, όλους τους επισήμους, τους γονείς, και τους φίλους του σχολείου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

121216_00

 

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου