Κλικ στη γνώση

Δημοτικό-Γυμνάσιο: Μια διαφορετική εμπειρία

Χριστούγεννα. Μέρες γιορτινές, γιατί γεννιέται η ελπίδα του κόσμου, της ζωής μας, το φως που μας οδηγεί σ’ έναν κόσμο γεμάτο γαλήνη και ευτυχία. Είναι μέρες που ανήκουν κατά κύριο λόγο στα παιδιά. Τα πρόσωπα τους έχουμε υποχρέωση να λάμψουν.
Στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου μηνύματος οι μαθητές της ΣΤ τάξης του Δημοτικού και αντιπροσωπεία των μαθητών του Γυμνασίου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Ναυπακτίας στόλισαν το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του λιμένος, ενώ ταυτόχρονα η ατμόσφαιρα γέμιζε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους τους αντιδημάρχους κ.Ι.Ράπτη και κ. Α. Κοτσανά, καθώς και τα μέλη του συλλόγου ‘Ναυμαχία Ναυπάκτου 1571’.

Καλές γιορτές
Καλά Χριστούγεννα