Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο: Γλυκές ....ευχές στο ΕΕΕΕΚ Ναυπάκτου

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου οι μαθητές του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου επιδόθηκαν στη ζαχαροπλαστική! Όλοι μαζί έφτιαξαν νόστιμες, γλυκές, σοκολατένιες λιχουδιές για έναν ειδικό σκοπό και συγκριμένα για την επικείμενη επίσκεψη στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ναυπάκτου (ΕΕΕΕΚ).

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, λοιπόν, παρακολούθησαν μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του εργαστηρίου. Θαύμασαν και συγκινήθηκαν με την προσπάθεια, τόσο αυτών των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών τους.

Οι μαθητές μας τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και δέχτηκαν με χαρά τα δώρα τους ( μια όμορφη κάρτα με ευχές για το σχολείο μας και μια ξεχωριστή σύνθεση)! Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή από ιδιαίτερους και μοναδικούς νέους ανθρώπους…

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα!

231216_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου