Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Μια μεγάλη κι ευχάριστη έκπληξη περίμενε Διοίκηση και Καθηγητές του Γυμνασίου και Λυκείου των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΟΥ. Οι μαθητές συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό και διάφορα τρόφιμα, προκειμένου να βοηθήσουν οικογένειες που έχουν ανάγκη. Αποφάσισαν να τα δώσουν στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Αντιρρίου, όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς γίνεται προσπάθεια να έχουν όλοι τα αναγκαία. Ιδιαίτερα αυτές τις μέρες υπάρχει έντονη αγωνία να μη μείνει οικογένεια χωρίς γιορτινό φαγητό (και όχι μόνο).

Οι μαθητές έφεραν οι ίδιοι ό,τι συγκέντρωσαν στο Ναό του Αγίου Νικολάου προκειμένου να συμμετάσχουν κι αυτοί έμπρακτα στη φιλανθρωπία. Μάλιστα είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν ενεργά στη διανομή των δεμάτων αυτών.

Έτσι, χάρη στήν πρωτοβουλία των μαθητών, περισσότερες οικογένειες στο Αντίρριο θα απολαύσουν ένα όμορφο και αξιοπρεπές Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Συγχαρητήρια στα μαθητές. Μπράβο τους.

Αυτό είναι το «Ρωμαίικο φιλότιμο», το οποίο ξεπερνά το εγώ και πάει στο εμείς. Αυτός είναι ο χτύπος της καρδιάς, που μας βαφτίζει ανθρώπους.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου