Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Πρόσκληση στο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Θεολογίας με θέμα «Η Θεολογία γύρω μας»

Το Γυμνάσιο των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΟΥ, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο της σύγχρονης παιδαγωγικής του παρουσίας και δραστηριότητας, διοργανώνει Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Θεολογίας με θέμα «Η Θεολογία γύρω μας».

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στην Αίθουσα «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΑΝΟΥ» των Εκπαιδευτηρίων, στη Ναύπακτο. Ώρα έναρξης 10.00 π.μ.

Μαθητές από διάφορα σχολεία της Ελλάδος θα παρουσιάσουν εργασίες σχετικές με πτυχές της πίστης στη σύγχρονη κοινωνία, με τοπικά ήθη και έθιμα, θα πάρουν θέση απέναντι σε κοινωνικά, επιστημονικά, ηθικά, φιλοσοφικά και άλλα ζητήματα εξετάζοντάς τα και από θεολογική σκοπιά.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι το Συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και του ιδίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιεροθέου.

Με το παρόν, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Μαθητικό Θεολογικό Συνέδριο και με την παρουσία σας να ενθαρρύνετε και να επιβραβεύσετε τους Μαθητές και Μαθήτριες για την προσπάθειά τους.

030217_00

 

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου