Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο: ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟ PROJECT ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου του γερμανικού και γαλλικού τμήματος των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» στο πλαίσιο του αναλυτικού προγράμματος ετοίμασαν ένα τυπικό πρωινό με χαρακτηριστικά γαλλικά και γερμανικά εδέσματα.
Παράλληλα έκοψαν και τη βασιλόπιτα του τμήματος, που αποτελεί επίσης έθιμο στη Γαλλία. Ο τυχερός-τυχερή φοράει ένα στέμμα για όλη την υπόλοιπη ημέρα!
Η βιωματική μάθηση, η γνωριμία με τα ήθη κι έθιμα των άλλων λαών άλλωστε αποτελεί πάντοτε κίνητρο για δράσεις που τα παιδιά πραγματοποιούν με ευχαρίστηση και φαντασία. Στόχος του projectήταν να ασκηθούν τα παιδιά προφορικά στις δύο γλώσσες που διδάσκονται και ταυτόχρονα να εκφραστούν δημιουργικά.
Αυτή ήταν άλλη μία ευχάριστη ανάμνηση για τους μαθητές των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» στις αποσκευές τους!


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου