Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Πανεπιστήμιο Πατρών και Αριστοτέλης

Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Πατρών και είχαν την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να γνωρίσουν και να ακούσουν τον αναπληρωτή καθηγητή Φιλολογίας κ. Σπυρίδωνα Ράγκο.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού - πολιτιστικού προγράμματος «Αριστοτέλης», ο κ. Ράγκος μίλησε στους μαθητές για τον εμπειρικό φιλόσοφο, το έργο του («Τά Φυσικά – Μικρά Φυσικά»), τη γνώση και την τελεολογία των όντων. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ενώ οι μαθητές μας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα της ευτυχίας - ευδαιμονίας.

270417_00

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου