Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο: Οι μαθητές στο χώρο παραγωγής

Σήμερα 5/4/2017 οι μαθητές των τάξεων του Γυμνασίου πραγματοποίησαν τη διδακτική επίσκεψη «Διαδρομές Παραγωγής» του Εργοστασίου «Πλαστικά Κοτρώνης», στα Μαλάματα Φωκίδας.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των διδακτικών ενοτήτων των μαθημάτων φυσικής και χημείας ώστε οι μαθητές να μελετήσουν στην πράξη τις εφαρμογές της επιστήμης στο χώρο της βιομηχανίας.

Το σύνολο του επιστημονικού προσωπικού της βιομηχανίας ενημέρωσε τους μαθητές και κατόπιν τους ξενάγησε στους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης των προϊόντων.

Τέλος, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μαθητών και των υπευθύνων της Εταιρείας προκειμένου να δοθεί η αφορμή και το έναυσμα για την υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος στο μέλλον, που θα αναπτυχθεί μέσα από κοινή συνεργασία.

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου