Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: ΤΡΙΤΗ - «Καταναλώνω…. Άρα υπάρχω;»

Στο παραπάνω ερώτημα προσπάθησαν να απαντήσουν οι μαθητές του σχολείου μας  την δεύτερη ημέρα της θεματική εβδομάδας. Μέσα από ομαδοσυνεργατικά παιχνίδια και την βοήθεια των υπευθύνων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας – Ακράτας τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από το οικολογικό αποτύπωμα που έχουν οι διατροφικές συνήθειες τους και προβληματίστηκαν σχετικά με τον καταναλωτισμό και την επίδραση της διαφήμισης στον τρόπο επιλογής των υλικών. Κλήθηκαν να δημιουργήσουν οι ίδιοι οι μαθητές διαφημίσεις, προβάλλοντας τα αρνητικά στοιχεία και απόλαυσαν τις προσπάθειες των συμμαθητών τους που ξεχώριζαν σε  δημιουργικότητα και φαντασία.

230517_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου