Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λειτουργία ολοήμερου στο Γυμνάσιο το σχ. έτος 2017 - 18

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από αιτήματα γονέων του Γυμνασίου, η Διοίκηση του σχολείου προγραμματίζει για την ερχόμενη σχολική χρονιά 2017-2018 τη λειτουργία ολοήμερου προγράμματος για τους μαθητές του Γυμνασίου που επιθυμούν να παραμένουν στο σχολείο μετά την κανονική λήξη του Ωρολογίου Προγράμματος.

Από τη νέα σχολική χρονιά, λοιπόν, θα λειτουργεί πρόγραμμα καθημερινά από 14:00 έως τις 16:00 που θα περιλαμβάνει μελέτη και πρόσθετη στήριξη στα φιλολογικά μαθήματα και στα μαθηματικά.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσει το παιδί τους το προαναφερόμενο ολοήμερο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να ενημερωθούν αναλυτικά και να δηλώσουν συμμετοχή.

Εκ της Διοικήσεως

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου