Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Συνδιδασκαλία Β’ Γυμνασίου (Αγγλικά - Γεωγραφία)

Την Τρίτη , 26/9/2017, οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία στο πλαίσιο του μαθήματος της Γεωγραφίας να συνδυάσουν τις γνώσεις τους με την καλή χρήση της Αγγλικής γλώσσας και να εξασκηθούν χρησιμοποιώντας και τις δύο επιστήμες, ώστε να συνεργαστούν με έναν φίλο ή συμμαθητή τους από την Αγγλία.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά έδωσαν σε έναν φίλο τους από το Λονδίνο πληροφορίες για την απόλυτη και τη σχετική θέση του σπιτιού τους, γράφοντας στην αγγλική γλώσσα ένα μικρό κείμενο με τα απαραίτητα δεδομένα.

Η συνδιδασκαλία αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι μαθητές να αντιληφθούν ότι τα μαθήματα που διδάσκονται μπορούν να συνδυαστούν και να τους προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και τρόπους, ώστε να μπορούν να συνεργάζονται καλύτερα ως μελλοντικοί πολίτες του κόσμου.

280917_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου