Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Τα "Εκπαιδευτήρια Πάνου" στο “Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο” για τη Βραδιά Ερευνητή

Βραδιά Ερευνητή διοργανώθηκε στο “Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο” την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και τα “Εκπαιδευτήρια Πάνου” ήταν εκεί δίνοντας το παρών με την ενεργό συμμετοχή τους στην ερευνητική ομάδα του ΙΤΥΕ “ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ” για την παρουσίαση του έργου GAIA (http://ekppanou.gr/lykeio/nea-anakoinoseis/2170-to-ergo-gaia-kai-i-erevnitiki-omada-tou-itye-diofantos-sta-ekpadeftiria-panoy).

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του “1ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας”, με τη βοήθεια του τομέα Πληροφορικής των Εκπαιδευτηρίων μας, παρουσίασαν σε πλήθος επισκεπτών μια κατασκευή οπτικοποίησης τιμών από ειδικούς αισθητήρες που βρίσκονται εγκατεστημένοι στις αίθουσες του σχολικού τους κτηρίου.

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Χρυσάνθη Τζιωρτζιώτη, καθηγήτρια Φυσικής του “1ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας” και υπεύθυνη συμμετοχής της μαθητικής ομάδας του σχολείου της, που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας προσκαλέσει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ζήσουμε από κοντά το ενθουσιώδες κλίμα της υπέροχης αυτής βραδιάς.

290917_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου