Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Με Faye, Γερομιχαλό και Tae Kwon Do η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ

Με τη συμμετοχή δύο καταξιωμένων αθλητών της ομάδας του «Προμηθέα» Πατρών, Mouhammad Faye και Πέτρο Γερομιχαλό καθώς και αθλητών του συλλόγου «Αστραπή» Πατρών με τον προπονητή τους Χρήστο Αντωνακόπουλο (7 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 6 κύπελλα, Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2007, Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής 2009) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στα Εκπαιδευτήρια Πάνου η γιορτή του σχολικού αθλητισμού.
Οι μικροί μαθητές/τριές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά επαγγελματίες αθλητές και να ενημερωθούν απ΄ αυτούς για τον τρόπο εκγύμνασής τους, τη διατροφή τους, καθώς και για τις θυσίες που έκαναν οι ίδιοι, όταν ήταν μαθητές και κατάφεραν να συνδυάσουν το σχολείο με τον αθλητισμό.
Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του «Προμηθέα» και της «Αστραπής» καθώς και τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου