Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Η Α΄ Γυμνασίου δημιουργεί…

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου επιδόθηκαν στην κατασκευή καλλιτεχνικών δημιουργημάτων του Κυκλαδικού, Μινωικού και Μυκηναϊκού πολιτισμού.

Στην αίθουσα εικαστικών των Εκπαιδευτηρίων μας, σχημάτισαν με πηλό ειδώλια, «κανονικά και βιολόσχημα», τα χαρακτηριστικότερα και αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της κυκλαδικής μαρμαρογλυπτικής. Έφτιαξαν, επίσης, κοσμήματα και αγγεία, το δίσκο της Φαιστού και τον αρπιστή!

Μέσα από την καλλιτεχνική τους έκφραση και με σύμμαχο τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, ήρθαν σε επαφή αφενός με την τέχνη της συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου και αφετέρου εμπέδωσαν με ευχάριστο τρόπο το μάθημα της ιστορίας!

111017_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου