Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Διδακτική Επίσκεψη στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Βιολογίας Γυμνασίου και Λυκείου, και ακολουθώντας τη σύγχρονη παιδαγωγική που υποστηρίζει τη βιωματική προσέγγιση της γνώσης, οι μαθήτριες/μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ επισκέφτηκαν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 το Τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας - Υδατοκαλλιεργειών στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Οι μαθήτριες/μαθητές ξεναγήθηκαν στα Εργαστήρια Εφαρμοσμένης Γενετικής, Υδατοκαλλιεργειών και Εφαρμοσμένης Οικολογίας Υδάτινων Οικοσυστημάτων, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εξαιρετικούς καθηγητές του τμήματος κ. Κωνσταντίνο Μπαταργιά, αναπληρωτή καθηγητή, κ. Γεώργιο Χώτο, καθηγητή και κ. Αλέξιο Ράμφο, επίκουρο καθηγητή.

Γενετικό υλικό, οικολογία, βιοποικιλότητα, οικοσύστημα, τροφική αλυσίδα και μορφολογία υδρόβιων οργανισμών ξέφυγαν από τις σελίδες των βιβλίων και έγιναν εικόνες.

Η επίσκεψη ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους σε έναν χώρο που καλλιεργείται και προάγεται η γνώση.

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου