Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο - Λύκειο: Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

28η Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης των αγωνιστών του 1940, ημέρα ύψωσης του εθνικού αναστήματος και εναντίωσης στον εχθρό.

Προς ανάμνηση των στιγμών αυτών, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου τίμησαν το γεγονός. Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου ανέβασε, διασκευασμένο, το λογοτεχνικό έργο της Αγγελικής Δαρλάση «’Οταν έφυγαν τα αγάλματα», μια ιστορία που προβάλει την ανάγκη διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, βασισμένη στην πραγματική ιστορία απόκρυψης των αρχαιοτήτων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου. Πρόκειται για ένα έργο - ύμνο στη φιλία, την ενηλικίωση και τη ελευθερία.

Η ορχήστρα και η χορωδία του σχολείου μας ερμήνευσαν έργα σε μουσική του Γιώργου Κατσαρού και στίχους Πυθαγόρα « Ο Ναπολιτάνος» και « Τα παιδιά απ΄ το Βραχώρι» καθώς και «Το ακορντεόν» σε μουσική Μάνου Λοΐζου και στίχους Γ. Νεγρεπόντη.

Ο εορτασμός έκλεισε με την απονομή βραβείων και αριστείων στους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου και την παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους!

311017_00

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου