Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Αντιπροσωπεία των μαθητών του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων επισκέφθηκαν την Πέμπτη 9/11 τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Τους μαθητές συνόδευσαν ο Ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων κ. Μάρκος Νικολαδός, ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Χρήστος Γουρδούπης και οι Καθηγητές π. Πολύκαρπος Θεοφάνης, κ. Νικόλ Πολυζώη και κ. Αδριάνα Μπαλαμπάνη.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε εγκάρδια τα παιδιά, συνομίλησε με απλότητα και αμεσότητα μαζί τους και ενδιαφέρθηκε να μάθει για τα μελλοντικά τους σχέδια και τις προσδοκίες τους, ενώ ανέπτυξε και διάφορες θέσεις σε ζητήματα που απασχολούσαν τους μαθητές.

Ο Μακαριότατος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Πανελλήνιο Μαθητικό Θεολογικό Συνέδριο το οποίο διοργάνωσαν την προηγούμενη χρονιά τα Εκπαιδευτήρια Πάνου και το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί και φέτος.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή σταδιοδρομία με δύναμη και κουράγιο, τους κάλεσε να μελετούν και να είναι επιμελείς.

121117_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου