Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο: ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Την Τρίτη 15/05/2018, οι μαθητές/μαθήτριες του Γυμνασίου, στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό, υγιεινό πρωινό που ετοίμασαν οι ίδιοι στην τραπεζαρία του σχολείου μας. Χυμός πορτοκαλιού, γάλα, ψωμί, μέλι, δημητριακά, χειροποίητα κουλούρια, μηλόπιτες και αφράτα κέικ ήταν οι νόστιμες λιχουδιές, που τους έδωσαν ενέργεια και δύναμη.
Στη συνέχεια, με παιγνιώδη τρόπο, οι μαθητές εξοικειώθηκαν με τις σωστές διατροφικές επιλογές. Οι γνώσεις των μαθητών στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στο συνδυασμό των διαφορετικών ομάδων τροφών θα τους βοηθήσει στην σωστή διατροφική παιδεία και στην αποφυγή επιλογών που θα επιφέρει επιβαρύνσεις –βλάβες στην υγεία τους.

 

diatrofi gymnasio

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου