Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Τελετή Αγιασμού στο Γυμνάσιο και Λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου»

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά χτύπησε για το Γυμνάσιο και το Λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» με την τέλεση του αγιασμού στον κεντρικό προαύλιο χώρο, από τον Αρχιμανδρίτη και Θεολόγο του Σχολείου πατέρα Πολύκαρπο Θεοφάνη. Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκαν εκτός από τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη της νέας Διοίκησης των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου».
Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά, με νέους στόχους για την περαιτέρω ανάδειξη των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» που αποτελούν σημείο αναφοράς στον χώρο της εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

 

 

 « Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου