Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Σεμινάριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στα Εκπαιδευτήρια Πάνου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρωί της Παρασκευής 30/11/2018 στο Εργαστήριο Πληροφορικής των Εκπαιδευτηρίων Πάνου σεμινάριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα «Εφαρμογές Scratch στο Lego WeDo 2.0 & Ο Διαγωνισμός WRO ‘Πρωτέας’ (EV3)» με εισηγητές τους Τσοβόλα Σπύρο (Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Αγρινίου), Σωτηρόπουλο Σωτήρη (Καθηγητής Πληροφορικής Εκπαιδευτηρίων Πάνου) και Πάνο Βέρρα (Stem Education Patras). Tο σεμινάριο έγινε υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας και συμμετείχαν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου