Κλικ στη γνώση
Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο: 2η Παράλληλη Διδασκαλία στην Αγγλική Γλώσσα

Στο πλαίσιο της προώθησης της πολυγλωσσίας, πραγματοποιήθηκε ήδη και 2η δειγματική διδασκαλία, αυτή τη φορά στο μάθημα της Φυσικής της Γ΄Γυμνασίου, με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων και φύλλων εργασίας στα Αγγλικά.
Η προσέγγιση αυτή στοχεύει στη βελτίωση της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στο σχολείο και στην εξοικείωση των μαθητών με τη διεθνή επιστημονική ορολογία της Φυσικής. Στο διδακτικό αυτό πλαίσιο, η Aγγλική γλώσσα και το μάθημα της Φυσικής, το οποίο διδάσκεταικατά περίσταση στα Αγγλικά έχουν ίση αξία, αλλά τα Αγγλικά αποτελούν τότε το εργαλείο με το οποίο επιτυγχάνεται η εκμάθηση του γνωστικού αντικειμένου του μαθήματος. Κατά συνέπεια, οι μαθητές/τριες αναπτύσσουν γνώσεις και δεξιότητες όχι μόνο στην ξένη γλώσσα, αλλά και στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.

poluglwssia c gymn

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου