Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Μια ακόμη επιτυχία για τα εκπαιδευτήρια Πάνου, αποτελεί η πρόκριση της μαθήτριας Μαρίας Τσάκωνα στον διαγωνισμό EUROSCOLA, η οποία θα ταξιδέψει τον Νοέμβριο στο Στρασβούργο προκειμένου να συμμετάσχει σε ημερίδα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. 

Η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι η μοναδική μαθήτρια που προκρίθηκε στον διαγωνισμό από τα Λύκεια της Ναυπάκτου, αλλά και από τα Ιδιωτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής μας. Η μαθήτριά μας διακρίθηκε στον διαγωνισμό παραγωγής γραπτού δοκιμίου τον οποίο διοργάνωσε η Περιφερειακή Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και στον οποίο συμμετείχαν 41 Λύκεια από τους τρεις νομούς της Περιφέρειας, προκειμένου να προκριθούν 24 μαθητές, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Στρασβούργο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, επιθυμώντας να δώσει στους νέους των χωρών – μελών της την ευκαιρία να γνωρίσουν τον χώρο και τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για την ευρωπαϊκή οικοδόμηση, διοργανώνει στο Στρασβούργο την ημερίδα EUROSCOLA στις 25 Νοεμβρίου 2016, στην οποία θα συμμετάσχουν μαθητές Λυκείου από τις χώρες – μέλη της. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας θα εκπροσωπηθεί από είκοσι τέσσερις (24) μαθητές από τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου