Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο - Λύκειο: Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σχολική εορτή μνήμης της 28ης Οκτωβρίου από τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου». Η θύμηση - ανάμνηση των σημαντικών ιστορικών στιγμών έγινε με τη βοήθεια χρονικών που προβλήθηκαν και την ανάγνωση αποσπασμάτων από το έργο του Γ. Αθανασιάδη - Νόβα «Τα Φτερά της Νίκης», που εκφωνήθηκε στην Ακαδημία Αθηνών κατά την πανηγυρική συνεδρίαση της 27ης Οκτωβρίου 1959.

Τραγούδια αφιερωμένα στο έπος του ’40 και δραματοποίηση του αποσπάσματος που αφορά στο κατέβασμα της σημαίας από την Ακρόπολη από τους Μανώλη Γλέζο και Λάκη Σάντα έκλεισαν τον πανηγυρικό εορτασμό. Ακολούθησε η παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους του σχολείου μας και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

311016_01

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου