Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο – Λύκειο: οι μαθητές των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» στη Μαδρίτη

Στη Μαδρίτη ήταν αφιερωμένη η πέμπτη μέρα της εκδρομής στην Ισπανία για τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων Πάνου. Το πρωί της 2ας Νοεμβρίου 2016, Έλληνες και Ισπανοί μαθητές αναχώρησαν από τη Σαλαμάνκα για τη Μαδρίτη. Εκεί είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μουσείο του Πράδο και να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα πιο σπουδαία έργα της παγκόσμιας ζωγραφικής. Στο μουσείο αυτό εκτίθενται έργα ζωγράφων όπως ο Ντιέγο Βελάσκεθ, ο Ιερώνυμος Μπος, ο Φρανθίσκο Γκόγια, ο Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος και άλλοι. Στη συνέχεια οι μαθητές επισκέφθηκαν το εθνικό μουσείο της βασίλισσας Σοφίας όπου εκτίθεται το σπουδαίο έργο του Πάμπλο Πικάσο «Guernica». Η εκδρομή στη Μαδρίτη έκλεισε με μία μεγάλη περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και τα μνημεία της. 

061116_00

 

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου