Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο – Λύκειο: ταξίδι στην Ισπανία

Η έκτη μέρα του ταξιδιού των μαθητών στην Ισπανία ξεκίνησε από το σχολείο IES Fernando de Rojas. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, στο οποίο φοιτούν 1100 παιδιά. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν δύο μουσεία της πόλης Σαλαμάνκα. Το πρώτο μουσείο είναι αφιερωμένο στην ιστορία του αυτοκινήτου και είναι το μοναδικό του είδους του στην Ισπανία. Το άλλο μουσείο που ονομάζεται casa Lis, στεγάζεται σε μία ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής έπαυλη και περιλαμβάνει  Art Nouveau και  Art Déco αντικείμενα τέχνης. Το βράδυ της ίδιας μέρας οι Ισπανοί μαθητές προσέφεραν αποχαιρετιστήριο δείπνο σε όλους τους Έλληνες μαθητές.

071116_00

 

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου