Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: Εκπροσώπηση των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ στο Ευρωκοινοβούλιο

Επάξια εκπροσώπησε τα Εκπαιδευτήριά μας η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου Μαρία Τσάκωνα στην ημερίδα του προγράμματος Euroscola, που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο στις 25 Νοεμβρίου 2016.

Η μαθήτριά μας συμμετείχε ενεργά στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου νέων, διατυπώνοντας ερωτήσεις κοινωνικού περιεχομένου στα μέλη του.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρέμβασή της με την οποία αντέκρουσε επιχείρημα Άγγλου συναδέλφου της για την διακοπή της χρηματοδότης τριτοκοσμικών χωρών από την Ε.Ε. Η μαθήτριά μας καταχειροκροτήθηκε διότι έθεσε το θέμα στην ηθική του διάσταση που υπερτερεί οποιουδήποτε χρηματικού ή άλλου οφέλους.

Συγχαίρουμε θερμά την εξαίρετη μαθήτριά μας Μαρία Τσάκωνα και της ευχόμαστε να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών που έχει χαράξει.

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου