Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: Πρώτο βραβείο ποίησης για το Λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου»


Πρώτο βραβείο ποίησης κέρδισε η μαθήτρια της Γ΄ Τάξης του Λυκείου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» Ελένη - Ζωή Χοχτούλα στον λογοτεχνικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου προς τιμή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας.

Θέμα του διαγωνισμού αποτέλεσε ο λόγος του Μεγάλου Βασιλείου Προς τους νέους «Ὅπως ἄν ἑλληνικῶν ὠφελοῖντο λόγων. Το ποίημα της μαθήτριάς μας με τίτλο «Περὶ τοῦ ἀγαθοῦ ὁ λόγος» απέσπασε το πρώτο βραβείο ποίησης, ενώ δέχθηκε πολύ καλές κριτικές για το γεγονός ότι ήταν γραμμένο στην αρχαιοελληνική γλώσσα.

Στον λογοτεχνικό διαγωνισμό συμμετείχαν πενήντα περίπου διαγωνιζόμενοι, ενώ τα βραβεία απένειμε σε ειδική τελετή ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ.κ. Ιερόθεος στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Δημητρίου Ναυπάκτου την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Ευχόμαστε στη μαθήτριἀ μας πολλά συγχαρητήρια και να έχει πάντοτε επιτυχίες σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής της.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ποίημα.

 

310117_01

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου