Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: Η ομάδα μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η ομάδα μπάσκετ του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων έκοψε, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην τραπεζαρία των Εκπαιδευτηρίων. Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Πολύκαρπος Θεοφάνης ο οποίος μεταξύ των άλλων ευχήθηκε την κατάκτηση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, κύριος Νικολαδός Μάρκος ο οποίος ευχαρίστησε τον προπονητή και τους παίκτες για τη μέχρι τώρα πορεία τους και τους ευχήθηκε υγεία, πρόοδο και επιτυχίες στους μελλοντικούς αγώνες.


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου