Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: Εύκολο πέρασμα των Εκπαιδευτήριων ΠΑΝΟΥ από τον Πύργο

2ο ΓΕΛ. ΠΥΡΓΟΥ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ 21-69


Άνετη νίκη των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ στη Β΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Λυκείων, καθώς επικράτησαν με σκορ 21-69 του 2ου ΓΕ.Λ. Πύργου, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στο ΔΑΚ Πύργου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου και θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή του Νομού Αχαΐας (2ο ΓΕ.Λ ΠΑΤΡΑΣ), την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 11:30, στο κλειστό «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A:09-25 Β 03-20 Γ 06-12 Δ 03-12
ΕΚΠ.ΠΑΝΟΥ (Σταθάτος): Δατσιάδης, Κάσσαρης, Κυριλής 18, Καραΐσκος 4, Νικολάου 2, Γκάτζιος 9(2), Αδαμόπουλος, Κουμουνδούρος 12(2), Γραμματικός 2, Μπαρδάκας 4, Σανδραμάνης 11, Βύρλας 7.

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου