Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν οι μαθητές της Α Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης που διεξήχθη στο συνεδριακό κέντρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» στην Αθήνα στις 10, 11 και 12 Μαρτίου 2017.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Έρευνας για τη Διδασκαλία των Μαθηματικών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν. Πατρών, το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» και η Ε.Λ.Μ.Ε. Προτύπων Πειραματικών Σχολείων.

Οι μαθητές Κρέτση Σιαμπαλιώτη Αικατερίνη – Ζωή και Σχοινάς Παναγιώτης –Δημήτριος παρουσίασαν την εργασία με μορφή ολοκληρωμένης επιστημονικής έρευνας και συμμετείχαν στις διεργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου.

Τα αποτελέσματα της εργασίας με τίτλο «Χρήση Πλακέτας Arduino για την μελέτη παραγόντων επηρεασμού του ανθρώπινου χρόνου αντίδρασης» προέκυψαν μετά από ερευνητική δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων της Βιολογίας και της Πληροφορικής υπό την επίβλεψη των καθηγητών Κωνσταντίνα Μαραζιώτη και Ηρακλή Μαρκέλη.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές της Α΄Λυκείου.

140317_00

 

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου