Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων στην Παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 στο κέντρο της Ναυπάκτου για τον Εορτασμό της Εθνικής μας Εορτής.

Με υψηλό φρόνημα και αγέρωχο παράστημα έκαναν αισθητή την παρουσία τους και επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά ότι η νεολαία μας συνεχίζει την παράδοση και τις αξίες του Λαού μας.

Τους μαθητές μας συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων μας , η Φιλόλογος κα. Μπαλαμπάνη Ανδριάνα και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Σταθάτος Γεώργιος.

 

280317_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου