Δόξα στους Χάλκινους Μπασκετμπολίστες Των Εκπαιδευτηρίων Πάνου

Τελικά ύστερα από έναν μαραθώνιο αγώνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Μπάσκετ, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στο Final 4, στη Λεμεσό της Κύπρου κατέλαβε την Τρίτη θέση.

Απέδειξε με τον πιο περήφανο τρόπο την ικανότητά της, δεδομένου ότι για 2η χρονιά δήλωσε παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Μπάσκετ.

Αξίζει έπαινος στους καλαθοσφαιριστές – μαθητές, στον προπονητή τους κ. Γεώργιο Σταθάτο, στα Εκπαιδευτήρια Πάνου και φυσικά στο Αθλητικό Σύλλογο «Προμηθέα» που με τη δική του φροντίδα καλλιεργείται ένα διαφορετικό μοντέλο μπάσκετ. Είναι ο Σύλλογος που μεριμνά για τη σύγχρονη άθληση και μάθηση των αθλητών του.

Ευχόμαστε του χρόνου η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πάνου να κατακτήσει την κορυφή, γιατί αναμφίβολα υπάρχει η κατάλληλη υποδομή αλλά και η θέληση από τους εμπλεκόμενους.

010417_00