Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δόξα στους Χάλκινους Μπασκετμπολίστες Των Εκπαιδευτηρίων Πάνου

Τελικά ύστερα από έναν μαραθώνιο αγώνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Μπάσκετ, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στο Final 4, στη Λεμεσό της Κύπρου κατέλαβε την Τρίτη θέση.

Απέδειξε με τον πιο περήφανο τρόπο την ικανότητά της, δεδομένου ότι για 2η χρονιά δήλωσε παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Μπάσκετ.

Αξίζει έπαινος στους καλαθοσφαιριστές – μαθητές, στον προπονητή τους κ. Γεώργιο Σταθάτο, στα Εκπαιδευτήρια Πάνου και φυσικά στο Αθλητικό Σύλλογο «Προμηθέα» που με τη δική του φροντίδα καλλιεργείται ένα διαφορετικό μοντέλο μπάσκετ. Είναι ο Σύλλογος που μεριμνά για τη σύγχρονη άθληση και μάθηση των αθλητών του.

Ευχόμαστε του χρόνου η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πάνου να κατακτήσει την κορυφή, γιατί αναμφίβολα υπάρχει η κατάλληλη υποδομή αλλά και η θέληση από τους εμπλεκόμενους.

010417_00

 

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου