Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ευχαριστήριο

Η οικογένεια μας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά καθότι η Ζαμίλε, κόρη μας, μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια όλα τα χρόνια στηριγμένη στο δικό της αγώνα αλλά και στην ενδοσχολική βοήθεια που προσέφεραν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, διακρίθηκε συγκεντρώνοντας 18.630 μόρια.
Η Νομική Αθηνών το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα.
«Από μικρή είχα ένα σκοπό να πετύχω και να σπουδάσω νομικά. Ο δικός μου καθημερινός πολύωρος μόχθος και η συνδρομή του σχολείου με οδήγησαν στην επιτυχία. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους εκπαιδευτικούς, το Θεό, γιατί μου έδωσε υπομονή και επιμονή. Η επιτυχία δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είναι προϊόν αγώνα».

zamile

 

Νικόλας Κοσανδιανός
Θάλεια Γιογκαράκη

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου