Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: Ευχές για διεθνείς διακρίσεις….

Ο Σύλλογος διδασκόντων του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ εύχεται ολόψυχα στη μαθήτριά μας της B΄ Λυκείου Γαβριέλα Χαραλαμπίδη, τις μεγαλύτερες διακρίσεις στα διεθνή τουρνουά τένις που συμμετέχει με την Εθνική μας ομάδα ως Νο 1 της Πανελλήνιας κατάταξης.
Η Γαβριέλλα, εκτός από πολυβραβευμένη αθλήτρια (μεταξύ των πολλών επιτυχιών της, έχει κατακτήσει 14 φορές τη 1η θέση σε Πανελλαδικές διοργανώσεις) είναι άριστη μαθήτρια και εξαίρετος χαρακτήρας.
Ευχόμαστε στη Γαβριέλλα να συνεχίσει την πορεία που έχει χαράξει, κερδίζοντας συνεχώς «μετάλλια» όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στο στίβο της ζωής.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου