Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γυμνάσιο - Λύκειο: 28η Οκτωβρίου - Το Έθνος Γιορτάζει

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου συμμετείχαν και εφέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης για ην 28η Οκτωβρίου 1940.

Παρέλασαν με άψογο σχηματισμό και με υψηλό φρόνημα , όπως ακριβώς ταιριάζει σε μια τέτοια μέρα, που τιμώνται οι μεγάλες αξίες του έθνους και οι ήρωες που και έλαβαν μέρος στις μάχες του ΄40 και θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι τα ιερά και τα όσια της φυλής μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους μας, που για ακόμη φορά απέδειξαν με το παράστημα και την ελληνική λεβεντιά τους πως θυμούνται , είναι ευγνώμονες προς τους προγόνους τους και πάντα έτοιμοι και ικανοί να υψώνουν την ελληνική σημαία.

311017_01

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου