Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Λύκειο: Νέες μεγάλες διακρίσεις για τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου»

Τα αποτελέσματα των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, δικαίωσαν για άλλη μια φορά την προσπάθεια που καταβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια εκπαιδευτικοί και μαθητές στα «Εκπαιδευτήρια Πάνου», και έδωσαν την καλύτερη απάντηση για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα σχολείο που θέλει να παρέχει ουσιαστική παιδεία στους μαθητές του, κατευθύνοντάς τους αποτελεσματικά στην πανεπιστημιακή σχολή που επιθυμούν.

Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Λυκείου Κυριλής Θεόδωρος., Μαλτέζος Βασίλειος, Χοχτούλας Δημήτριος και Κουμουνδούρος Νικόλαος κατάφεραν τη σχολική χρονιά 2016-2017 να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις για τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν με επιτυχία άλλη μία πρόκληση: τις απαιτητικές εξετάσεις εισαγωγής στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Οι παραπάνω μαθητές μας, όχι μόνο πέρασαν στη Σχολή της πρώτης τους προτίμησης, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν και υψηλή θέση κατάταξης, λόγω της απόδοσής τους.

Συγκεκριμένα

1.

Κυριλής Θεόδ.

Τμήμα ΟικονομικώνΣειρά επιτυχίας 2ος
2.

Μαλτέζος Βασ.

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αθήνας

Σειρά επιτυχίας 3ος
3.

Χοχτούλας Δημ.

Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

Σειρά επιτυχίας 5ος
4.

Κουμουνδούρος Νικ.

Διοίκηση Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σειρά επιτυχίας   6ος

Τελικά αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι οι μεγάλες επιτυχίες επιτυγχάνονται με την αυστηρή τήρηση του ωρολογίου προγράμματος - χωρίς κενά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς - με συστηματική ενισχυτική διδασκαλία σε ομάδες ή ατομικά, ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών, χωρίς φροντιστηριακά μαθήματα εκτός Σχολείου!

Ευχόμαστε σε όλους

Καλές σπουδές & καλή σταδιοδρομία!

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου