Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Επίσημη παρουσίαση της ομάδας “H2O” στο διαγωνισμό “CanSat in Greece”


Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και το εργαστήριο του «CanSat in Greece» άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τις δέκα καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα. Μαζί τους και τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» που παρουσίασαν την δική τους πρόταση κατασκευής δορυφόρου η οποία αποτελείτε από τα εξής δύο μέρη:

  1. Την υλοποίηση συστήματος ανίχνευσης συγκεκριμένων χημικών στοιχείων της ατμόσφαιρας και μηχανισμό ενημέρωσης σχετικά με την ποιότητα του βρόχινου νερού και τα επίπεδα οξύτητας που αυτό μπορεί να έχει.
  2. Τη δημιουργία υβριδικού συστήματος αυτόματης πλοήγησης για την προσεδάφιση του δορυφόρου σε σταθμό «βάση», ο οποίος θα εκπέμπει υπέρυθρο φως.

Ευχαριστούμε πολύ όλη την ομάδα εθελοντών του «CanSat in Greece» και ιδιαίτερα τον κ. Ηλία Ψυρούκη για την υπέροχη υποδοχή που μας επιφύλαξαν και για το ζεστό και φιλόξενο κλίμα που διαμόρφωσαν και την εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.

Ευχόμαστε με τη σειρά μας «καλή επιτυχία» σε όλους τους διαγωνιζόμενους συναγωνιστές αυτής της προσπάθειας, ελπίζοντας στην ανάδειξη μιας δυνατής ομάδας για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό CanSat.

111117_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου