Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Στο 90% το ποσοστό επιτυχόντων για το Λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου»

Το Λύκειο των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου», συμπληρώνοντας μόλις πέντε χρόνια λειτουργίας, καταξιώνεται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας μέσα από τις επιτυχίες των μαθητών του στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Φέτος, όλοι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες καταφέρνοντας να εισαχθούν στην σχολή της πρώτης προτίμησής τους και ανεβάζοντας το ποσοστό επιτυχίας για το σχολείο μας στο 90%!

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» επιχειρούν συστηματικά να ανατρέψουν την επικρατούσα αντίληψη ότι ένας μαθητής Λυκείου χρειάζεται οπωσδήποτε φροντιστηριακή στήριξη για να εισαχθεί στη σχολή που επιθυμεί. Τα αποτελέσματα των φετινών Πανελληνίων δικαιώνουν την προσπάθεια και δίνουν την καλύτερη απάντηση για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα σχολείο που θέλει να παρέχει ουσιαστική παιδεία στους μαθητές του, κατευθύνοντάς τους αποτελεσματικά στην πανεπιστημιακή σχολή που επιθυμούν.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους μαθητές που ασχολούνται με τον αθλητισμό (μπάσκετ) και ανήκουν στο δυναμικό του ΠΡΟΜΗΘΕΑ, με τον οποίο το σχολείο μας συνεργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια. Οι μαθητές αυτοί, συνδυάζοντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων και αγωνιστικών υποχρεώσεων, κατάφεραν, με την αποκλειστική στήριξη του σχολείου, να πετύχουν πολύ υψηλές βαθμολογίες. Αξίζει να τονιστεί ότι οι επιτυχίες των αθλητών στις πανεπιστημιακές σχολές, όπως αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί, είναι χωρίς την μοριοδότηση του 20%, που πέτυχε η ομάδα μπάσκετ των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου», κατακτώντας την πρώτη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ!

Οι σχολές όπου εισέρχονται οι επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων είναι:

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ)
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ)
ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ)
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

 

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται σε όλες τις βαθμίδες.

 

« Επιστροφή

 

 

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου