Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νηπιαγωγείο: Η Πατρίδα μας γιορτάζει

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου τίμησαν τη μνήμη των ηρώων του ελληνοϊταλικού πολέμου με μια γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων Βιργινία Πάνου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016. Τη γιορτή πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό οι μικροί μας μαθητές, που εκφώνησαν με περηφάνια το ποίημα τους και τραγούδησαν ηρωικά τραγούδια της εποχής του ’40 με τη συνοδεία του πιάνου.
Παράλληλα με αυτό, για να δώσουμε μια διαφορετική διάσταση στον εορτασμό της εθνικής επετείου, με αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα προς τα παιδιά χωρών που βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη, κατασκευάσαμε περιστέρια, σύμβολο ειρήνης και αδελφοσύνης, διαβάσαμε βιβλία και ποιήματα σχετικά με την ειρήνη, μιλήσαμε για τα θετικά της ειρήνης στους λαούς και τις αρνητικές επιπτώσεις του πολέμου. Επιπλέον, είδαμε φωτογραφίες και εποπτικό υλικό εποχής, εφημερίδες, γνωρίσαμε τα γεγονότα της 28ης και συλλέξαμε έργα μεγάλων ζωγράφων με θέμα τον αγώνα.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου