Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νηπιαγωγείο: Επίσκεψη κλιμακίου της Ελληνικής Αστυνομίας

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στο πλαίσια του διαθεματικού σχεδίου εργασίας "Επαγγέλματα - τότε και σήμερα" το νηπιαγωγείο μας είχε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας του τμήματος Ναυπάκτου. Η Υποδιοικητής, Μαρία Κόκλα, και αστυνομικοί της ομάδας Δίας, μας ενημέρωσαν σχετικά για το επάγγελμα του αστυνομικού που περιλαμβάνει την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας, τη γενική αστυνόμευση της πόλης μας, την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, την προστασία των πολιτών, την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, από οδηγούς και πεζούς και των κυκλοφορικών ρυθμίσεων καθώς και την πρόληψη ατυχημάτων. Η υποδιοικητής, περιέγραψε στους μαθητές την ενδυμασία, εξοπλισμό, κ.τ.λ. και μας ενημέρωσε για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βομβάρδισαν τους αστυνομικούς με ερωτήσεις. Τελειώνοντας τούς ευχαριστήσαμε θερμά και τους προσφέραμε μια κάρτα που φιλοτέχνησαν τα παιδιά!!!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου