Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νηπιαγωγείο: Χιόνι - κρουστά

Στο πλαίσιο του διαθεματικού σχεδίου εργασίας «χειμώνας» που διεξάγεται στο νηπιαγωγείο μας, τα παιδιά προσπάθησαν με συνοδεία κρουστών οργάνων να κρατήσουν το ρυθμό σταθερά και σε ορισμένα μέτρα των κομματιών. Έμφαση δόθηκε στο σωστό κράτημα του ρυθμού και όχι τόσο στα λόγια των τραγουδιών. Πρόθεση μας είναι να εξοικειωθούν τα προνήπια και τα νήπια με το ρυθμό, όχι ακανόνιστα, αλλά με σταθερότητα και να έρθουν σε επαφή με τις αξίες 1 χρόνος-τέταρτο ή μισός χρόνους - όγδοο και να μπορούν να τις αποκωδικοποιούν σωστά και σταθερά. Η συμμετοχή τους ήταν ολοκληρωτική, ευχάριστη και πολύ δημιουργική. Μας ενδιαφέρει, οι μικροί μας μαθητές να παίρνουν το μουσικό ερέθισμα με ψυχαγωγικό τρόπο γιατί το μαθαίνουν πιο εύκολα βιωματικά.
Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά του ομίλου μελλόντικα για τη συμμετοχή τους.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου