Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νηπιαγωγείο: Ένα αλλιώτικο δέντρο...Το Δέντρο των αποτυπωμάτων της Αυτοεκτίμησης!!!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου μας, στα πλαίσια των βιωματικών εργαστηρίων που πραγματοποιούνται με την ψυχολόγο του σχολείου μας για τη διαχείριση των συναισθημάτων και την αυτοεκτίμηση. Τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών, δημιούργησαν το αποτύπωμα του χεριού τους, όπου έγραψαν το όνομα τους. Κατόπιν καλέσαμε τους γονείς να συνεργαστούν με τα παιδιά τους και να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, γράφοντας σε κάθε δάκτυλο του αποτυπώματος από ένα προτέρημα του παιδιού τους. Στη συνέχεια, τα αναρτήσαμε στην τάξη μας και αφού συζητήσαμε τα αποτελέσματα μαζί με τα παιδιά, δημιουργήσαμε ένα αλλιώτικο δέντρο… το δέντρο των αποτυπωμάτων της Αυτοεκτίμησης με τα προτερήματα μας!!!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου