Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νηπιαγωγείο: Καλοκαίρι

Μέσα από πολλές ευχάριστες και ποικίλες διαθεματικές δραστηριότητες για το καλοκαίρι, που πραγματοποιήθηκαν στην τάξη μας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μήνες του καλοκαιριού, να μάθουν τα ονόματα που τους έχει δώσει ο λαός μας, να δημιουργήσουν το δικό τους ημερολόγιο, να μετρήσουν και να μοιράσουν τα ψάρια του ψαρά, να ανακαλύψουν νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα, να έρθουν σε επαφή με τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα του καλοκαιριού, να γνωρίσουν το μύθο του Φαέθοντα από τη μυθολογία μας και να αντιληφθούν την αλληλεπίδραση του περιβάλλοντος με τις δραστηριότητες του ανθρώπου όπως ο θερισμός, το ψάρεμα, το κολύμπι. Παράλληλα με αυτό, είχαν την ευκαιρία, να μάθουν για τα ζώα της θάλασσας, τα καράβια, τους φάρους και να γνωρίσουν πως μολύνει ο άνθρωπος την φύση, να σεβαστούν την ισορροπία της και να ευαισθητοποιηθούν, να δραστηριοποιηθούν και να συμμετάσχουν ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος. Η φαντασία, η δημιουργικότητα, η διάθεση να μάθουμε παίζοντας χαρακτήρισε όλες τις δραστηριότητες μας!!!!


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου