Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Παιχνιδοκαμώματα στο Νηπιαγωγείο!!!

Πρώτες ημέρες στο σχολείο και το νηπιαγωγείο των εκπαιδευτηρίων Πάνου γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές μαθητές και δάσκαλοι συναντήθηκαν στο σχολείο για να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά!!Οι μικροί μας μαθητές γνώρισαν τους χώρους του νηπιαγωγείου μας και άρχισε το παιχνίδι και οι δραστηριότητες μέσα στην τάξη. Πιο συγκεκριμένα, φτιάξαμε τους κανόνες της τάξης μας , παίξαμε τον τροχό της γνωριμίας, το παιχνίδι της φιλίας, ζάρια ερωτήσεων, παιχνίδια με κάρτες γνωρίζω τους φίλους μου, ζωγραφίσαμε ,κατασκευάσαμε υπέροχα κολάζ με γράμματα και τον εαυτό μας, και παίξαμε πολλά γλωσσικά και μαθηματικά παιχνίδια με τα ονόματα των παιδιών!!!

Καλή σχολική Χρονιά!!!

180917_00

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου