Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Διατροφικό εργαστήρι: Τρέφομαι σωστά από το νηπιαγωγείο...

Στο πλαίσιο υλοποίησης εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα την υγιεινή διατροφή έχουμε συνεργασία με το διατροφικό εργαστήρι ευτροφία. Τα παιδιά μέσα από ευχάριστες βιωματικές δραστηριότητες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις έννοιες της ισορροπημένης διατροφής και να μάθουν πώς να χτίσουν από νωρίς καλή υγεία με απτό και ευχάριστο τρόπο. Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε από τις κλινικές διαιτολόγους Διατροφολόγους Msc. κ. Μέμα Λαμπροπούλου και κ. Μαρκέλλα Συμεοπούλου. Πολλές εκπλήξεις και πολλά παιχνίδια περίμεναν τους μικρούς μας μαθητές: Κρυμμένος θησαυρός με τρόφιμα, κολάζ με τις ομάδες τροφίμων, Twister με ομάδες τροφίμων και τα οφέλη τους στην υγεία, χειροτεχνία υγιεινά πιάτα, πολλά κινητικά παιχνίδια και φυσικά μαγειρική, φτιάξαμε χαμογελαστά σπιτικά πιτσάκια! Ήταν μια υπέροχη εμπειρία!! Ανυπομονούμε για το επόμενο εργαστήρι μας!!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου