Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νηπιαγωγείο: Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 τα παιδιά του νηπιαγωγείου γεμάτα ενθουσιασμό και χαρά υποδέχτηκαν τους γονείς και τους συγγενείς τους στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βιργινία Πάνου», προκειμένου να παρουσιάσουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους βασισμένη στο επίκαιρο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά  «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα». Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και τα ποικίλα μηνύματα της γιορτής γέμισαν τις καρδιές όλων των θεατών χαρά, όνειρα και ελπίδες. Τα υπέροχα χορευτικά, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα όμορφα λόγια των παιδιών δημιούργησαν μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα που τη χάρηκαν όλοι μεγάλοι και μικροί!!!

Καλές Γιορτές σε όλους!!!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου