Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Νηπιαγωγείο: Η πόλη μου

Αυτές τις μέρες επεξεργαστήκαμε στην τάξη μας το θέμα «η πόλη μας - γέφυρα Χαριλάου Τρικούπη». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν το άμεσο περιβάλλον στο οποίο ζουν. Απέκτησαν θετικές στάσεις και συμπεριφορές προς το περιβάλλον και έμαθαν να το σέβονται. Χαρτογράφησαν κομμάτι της πόλης μας, έμαθαν για την αρχιτεκτονική των κτηρίων και γνώρισαν τους φυτικούς οργανισμούς της περιοχής.
Στα πλαίσια της θεματικής αυτής ενότητας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου, Χαριλάου Τρικούπη, όπου οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν για την κατασκευή της, για τον τρόπο που σχεδιάστηκε, για τις προδιαγραφές και τι ακριβώς συνδέει μέσα από βίντεο, φωτογραφίες, εικόνες, μακέτες.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου